Herregistratie standhouders Centrale Markt verloopt vlot

Marktmeester Edwin Gefferie geeft aan dat elke dag nieuwe ontwikkelingen zich voordoen op de Centrale markt. Het proces van de herregistratie van de standhouders is onlangs van start gegaan. Volgens Dennis Moore, verloopt deze herregistratie vlot. De markt is in secties verdeeld om de zaak overzichtelijk te houden. Sectie A is al afgerond. “De stands waar er geen mensen waren wordt vooralsnog in de gaten gehouden, om te kijken of de mensen nog komen, ziek zijn of met vakantie zijn. Deze sectie is heel vlot afgehandeld”.
Volgens Moore is de reactie van de standhouders op deze organisatie positief. “Er zijn geen klachten. Bij deze herregistratie kijken wij niet of de vergunningen al dan niet zijn vervallen. Vanaf januari was de verlenging van vergunningen al stopgezet. Het ligt in de bedoeling dat standhouders per sectie, op een uniforme datum vergunningen zullen krijgen. Op dit moment weten we bijvoorbeeld precies welke branches in sectie A opereren. We weten precies wie wel en wie geen vergunning heeft. Vandaar het belang van de herregistratie”.
Moore wil geen vertekend beeld geven, maar merkt op dat vanwege de geluiden van beter ouderhoud van de markt, de markt meer bezoekers krijgt. “Mensen vertellen mensen. Ik zie dat er meer mensen komen. Bij de herregistratie worden de mensen dus ook gewezen op het belang van onderhoud.
Afgelopen week is het waterprobleem van de Centrale Markt aangepakt. Er zijn 2 nieuwe compressoren gekocht en geplaatst. Het licht in de bedoeling dat de velrichting van de markt ook binnen korte tijd wordt aangepakt.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!