Men begint het optimisme voor een goed begin langzaam te verliezen

Volgens parlementariër Asiskumar Gajadien neemt de VHP een constructieve houding aan en kijken zij uit naar het beleid van de regering waar zij bewust geen deel van uit maken.
We willen met een goede hoop beginnen, maar we zien dat er al een valse start gemaakt wordt, met de verkeerde informatie, die naar de samenleving wordt gestuurd. Men praat over een wereldcrisis terwijl er geen wereldcrisis gaande is. Als men praat over onze economie, dan is het de naakte waarheid dat de NDP regering de afgelopen 5 jaar bijkans 16000 ambtenaren in dienst heeft genomen, waarvan in de afgelopen anderhalf jaar 12000. Als je als regering dat niet bevestigt, dan ben je verkeerd bezig, en dan is er al sprake van een valse start.
Er is en verspillend beleid gevoerd. Waar men zei dat de Carolinabrug voor minder dan 18 miljoen zou worden gebouwd blijkt achteraf dat de er meer dan 25 miljoen voor is betaald. Zo zijn er meer zaken die verkeerd zijn gegaan waarvan wij tot de dag van vandaag geen duidelijkheid hebben.
Men begint het optimisme voor een goed begin langzaam te verliezen. Als de regering niet bereid is aan te geven wat zij voorheen bewust heeft misdaan, en wat de aanleiding is geweest voor het verval waar wij vandaag in zijn terecht gekomen, dan moeten wij de conclusie trekken dat de regering niet echt eraan werkt om het probleem op te lossen.
Volgens Gajadien zou men van regeringszijde moeten meewerken, om daar waar de middelen verspild zijn geworden en onrechtmatig in andere handen terecht zijn gekomen, deze voor de samenleving terug te halen. Zij weten immers precies wat zij misdaan hebben. Hij noemt hierbij corruptie schandalen als bij de EBS en bruggenbouw en andere infrastructurele projecten. Volgens Gajadien zal door oprecht de waarheid te spreken het optimisme voor een goede start worden behouden.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!