Kinderafdeling ‘s Lands Hospitaal had Kerstman op bezoek

1Kinderafdeling S. 1Op de kinderafdeling van het ‘s Lands Hospitaal is voor de kindertjes een Christmas in July Fun Day georganiseerd door McDonalds. In dit kader heeft de zomer Kerstman, Ronald McDonald, een bezoek gebracht aan de kinderafdeling en heeft de kinderen vergast op leuke kerstliedjes. De hoofdzuster Judith Daniels heeft aangegeven dat dit de eerste keer is dat McDonalds dit heeft georganiseerd voor de kinderen. Via de directie is er contact gemaakt. In hun jaar planning had het fast foodbedrijf al doorgegeven dat ze van plan waren zo’n activiteit te ontplooien voor de kinderen. Lindsay Mac Donald, marketing coördinator, zegt dat na deze activiteit, dat ongeveer nog 2,5 week duurt, er geëvalueerd zal worden als het is aangeslagen en zal er besloten worden als we hem wel of niet jaarlijks zullen houden. “Met dit concept wilden wij iets leuks doen, iets anders.”
In januari hadden we gebrainstormd en gezegd ‘let’s be crazy’ en toen hebben we besloten om een ‘Christmas in July’ evenement te organiseren. Kerst is een periode van gezelligheid, een periode om te delen. De kinderen werden getrakteerd door de zomerse Kerstman op een happy meal en kregen cadeautjes. De kinderen werden ook allemaal geschminkt. “We hebben ook McDonalds ouderkamers hier in het ziekenhuis en vandaar dat we hebben besloten de ziekenhuizen erbij te betrekken. De ouderkamers zijn kamers die speciaal zijn ingericht voor de ouders van de kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis en waarvan de arts heeft aangegeven dat het noodzakelijk is te blijven bij het kind. McDonalds betaalt dus alle kosten voor het slapen in een kamer en onderhoudt gewoon de kamers. Dus als iets kapot gaat, zorgen we er ook voor dat het gemaakt wordt”, aldus de marketing coördinator. Vandaag wordt in het Diaconessenhuis de ‘Christmas in July’ gehouden.
Christmas in July is een concept dat al bestaat in het buitenland. Met betrekking tot de Christmas in July zal dit concept ook gehouden worden in McDonalds zelf en al haar filialen over de hele maand juli.

error: Kopiëren mag niet!