Precaire financiële situatie baart Somohardjo zorgen

De precaire financiële situatie baart de Pertjajah Luhur partijvoorzitter Paul Somohardjo ernstige zorgen. Dit als achterliggende reden en het ingenomen standpunt van de overige oppositionele partijen dat zij president Desi Bouterse ondersteunen in het parlement bij de verkiezing van de president, heeft de PL doen besluiten geen tegenkandidaat te presenteren. De PL heeft dit besluit inmiddels in een verklaring vervat en de deur uitgestuurd.
Tegenover Dagblad Suriname verduidelijkt Somohardjo dat de verkiezingsstrijd al is gestreden. Hij zegt wel met klem dat middels de ondersteuning van Bouterse als presidentskandidaat niet aangenomen moet worden dat de PL staat achter het verkwistend beleid dat de NDP de afgelopen vijf jaren heeft gevoerd. De PL zal deze regering kritisch begeleiden stelt hij voorop. Dit, in het belang van de ontwikkeling van het land.
De PL gaat niet dwarsliggen, benadrukt Somohardjo. Dat is het laatste wat Somohardjo wil. Hij wil ook niet het etiket van enige volksvijand opgeplakt krijgen. Waar nodig zal hij de regering bijstaan middels kritische begeleiding. Somohardjo stelt dat het volk ook baat bij heeft dat er heel vlot een regering wordt gevormd zodat men spoedig over kan gaan tot de orde van de dag. Duizenden trouwe en loyale PL’ers die hun stem hebben uitgebracht op de PL maken immers ook deel uit van het volk welke door Bouterse geregeerd wordt.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!