Tosendjojo viert zijn 42ste jaardag

Tosendjojo viert zijn 42ste jaardag.1Minister Don Soejit Tosendjojo van Handel en Industrie(HI) heeft gisteren zijn 42ste jaar gevierd. Tosendjojo is, als hij alles op een rijtje zet, best tevreden over hetgeen hij tot nog toe in zijn leven heeft bereikt. ‘Het is een intensieve weg geweest. Ik ben in de media geweest, heb radio gedaan, 19 jaren in het onderwijs doorgebracht, veel sociaal werk verricht, gezongen, fitnessinstructeur geweest om op dit punt te komen. Hoewel ik zeg dat ik best tevreden moet zijn, zeg ik ook dat ‘the best is yettocome’,’ zegt Tosendjojo.
Tosendjojo weet niet hoe het na de momenteel gaande gesprekken tussen de NDP en de andere politieke partijen zal lopen, maar hij zal de volgende minister van HI wel willen adviseren, omdat er enkele lopende projecten zijn die voortgang moeten krijgen en goed afgerond moeten worden. Als dat niet gebeurt, zal de nieuwe minister volgens hem helemaal opnieuw moeten beginnen. ‘Het moet dus kunnen dat ik overdraag met een transitieperiode.’
Tosendjojo wil indien hij niet voor een tweede termijn als minister terugkomt, terug naar Moengo. Hij zal zich daar inzetten voor het onderwijs door het ministerie van Onderwijs te adviseren. Hij vindt dat hij Moengo een beetje in de steek heeft gelaten.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!