VHP groeit landelijk tussen 25 en 30%

stoelmanseiland1De VHP onder leiding van voorzitter Chan Santokhi heeft landelijk een sterke groei doorgemaakt. De partij is in slechts 3,5 jaar tijd tussen de 25 en 30% gegroeid. In het district Wanica is de VHP met 30% gegroeid. De VHP-voorzitter behaalde bijkans 18.000 stemmen, zijn populariteit is ook sterk gegroeid. Landelijk zal de VHP minimaal 9 zetels behalen.
De partij heeft heel hard gewerkt om dit resultaat te kunnen neerzetten. De sterke groei is te danken aan de visie en leiderschapskwaliteiten van de partijvoorzitter en de inzet en vastberadenheid van het hoofdbestuur en alle partijorganen. Voorts, dankzij een transparant politiek bestuur en gelijke toegankelijkheid voor eenieder tot de partij.
In alle opzichten onderging de partij een ware metamorfose. Samen met alle actoren van de partij is voorzitter Santokhi constant bezig geweest de partij op een hoger niveau te tillen en dat is aardig gelukt. De partij is van een traditionele naar een niet-traditionele partij getransformeerd. Dit transformatieproces zal verder voortgezet worden en de partij zal ongetwijfeld uitgroeien tot een moderne partij met modern leiderschap.
De voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Chan Santokhi heeft zich landelijk breed georiënteerd binnen onze samenleving. Hij en partijgenoten waren dagelijks bezig hun voelhorens uit te steken naar wat er zich afspeelde in de samenleving. Elke week was de voorzitter in het veld met meet the people campagne.
Door meet the people campagne te voeren heeft voorzitter Santokhi een goed beleid en strategie kunnen ontwikkelen voor de partij. Op basis daarvan heeft hij de kiezers kunnen overtuigen om op de VHP te stemmen.
De sterke groei van de VHP is een voorbode van een nieuw elan voor een beter Suriname. De politiek wordt niet gezien als een doel op zich, maar als een weg om gewenste veranderingen te realiseren. De partij wil niet alleen laten leiden door zaken op de korte termijn, maar doelen formuleren op basis van een langetermijnvisie.
De VHP bedankt alle kiezers die bij de verkiezingen gestemd hebben op de VHP en het vertrouwen dat zij aan onze kandidaten en partij gegeven hebben. Ook de sympathisanten, de diaspora mensen en de samenleving willen wij hartelijk bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en hoop aan de partij.
Graag rekenen wij ook in de toekomst weer op steun en vertrouwen van U allen. Uw steun zien wij als bevestiging van onze wens om koers te houden en het land weer gezond te maken.
VHP

error: Kopiëren mag niet!