Vrouwen pleiten voor sportieve verkiezingsstrijd in Wanica

Vrouwen pleiten voor sportieve verkiezingenVandaag kwamen vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen in Wanica bij elkaar om door middel van een loting hun plaats op de lijst te ontvangen.
De Palu kwam niet opdagen en de loting begon wat later. “In gesprek rakend met elkaar kwamen we op het punt dat banners, symbolen en vlaggen van partijen door fanatieke aanhangers wederzijds worden beschadigd. De grimmige sfeer van politici die hun politieke tegenstanders openlijk uitschelden, belachelijk maken en bedreigen moet dringend veranderen.
Samen als Wanica vrouwen met name Stephany Kasketi (Lijstrekker ABOP), Gloria Lie Kwie Sjoe (lijstrekker DOE) en Krishna Mathoera (DNA kandidaat V7) en mevrouw Abrahams (van de NDP) besloten we het goede voorbeeld te geven door arm in arm en schouder en schouder samen te poseren voor het gebouw van de Districtscommissaris. Wij bedanken al onze supporters dat zij met liefde en respect zullen omgaan met elkaar.
Ongeacht onze etniciteit, religie of politieke kleur zijn wij immers allen Surinamers en kunnen wij niet zonder elkaar!”, aldus Gloria Lie Kwie Sjoe.

error: Kopiëren mag niet!