Surmac opent nieuwe state of the art faciliteit

Opening Surmack nieuwe state of the art faciliteitCKC Surmac NV heeft gisteren de opening gehad van haar nieuwe state of the art faciliteit aan de Martin Luther Kingweg. Dit gebouw is neergezet om aan de hedendaagse eisen van klant en leverancier van Surmac te kunnen voldoen.
Surmac is Caterpillar dealer en bestaat er al sinds 1941 in Suriname. Elisabetta Bell, vertegenwoordiger van Caterpillar, gaf aan dat de inauguratie van het gebouw een testament is van de duurzame commitment die zij met Surmac is aangegaan.
Henk Narendorp, voorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) tevens klant van Surmac, gaf aan dat het een bijzonder signaal naar de samenleving en regio is dat het in Suriname goed investeren is. Jim Hok, minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), deelde de mening van de KKF-voorzitter ook.
‘Wij merken dat wij tot dit soort van investeringen overgaan mede vanwege de omstandigheden die in het land heersen. Investeren in Suriname is aantrekkelijk en biedt zicht op de toekomst. Om tot zo een investering te komen, moet je ‘guts’hebben. Je moet vertrouwen hebben in de toekomst, in jezelf en je mensen, zodat je in staat kan zijn om het beste eruit te halen. De‘guts’ die is getoond, willen we aanbieden aan anderen, omdat er nog plaats is voor andere spelers. Ik wil de overheid vragen om meer aandacht te schenken aan het bedrijfsleven. Ik hoop dat de diensten die Surmac levert ook vertrouwen geven aan anderen om in Suriname te komen investeren’, aldus Hok.
De CEO van Kersten Holding gaf aan dat Surmac al 75 jaar bestaat, maar jong van geest is. Voor de bouw is er ongeveer 8 hectare aan grond verworven. Bij deze gelegenheid werd ook het nieuwe logo van CKC Surmac gepresenteerd.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!