Rajiv Ramsahai: ‘Noodzaak tweede brug Commewijne’

Rajiv Ramsahai‘De NDP is de enige nationale partij in Suriname. Een ieder kan zich ongeacht ras of geloof in de partij terugvinden.’ Daarin gelooft DNA-kandidaat Rajiv Ramsahai van Commewijne, die op plaats nummer 2 is gepositioneerd. ‘De NDP heeft steeds weer bewezen dat het een partij is met daadkracht. De NDP heeft in de afgelopen 5 jaren bewezen dat zij het land kan ontwikkelen, maar het werk is nog niet af. De leider van de NDP spreekt mij heel veel aan. Hij is een leider die heel sociaal bewogen is, maar ook een leider die aan de toekomst van Suriname, vooral ook aan de toekomst van de jongeren denkt. Het parlement is een wetgevend orgaan. Ik neem aan dat het volk ook wat van je verwacht en dat je in ieder geval enkele wensen van het volk moet kunnen realiseren, vooral als je in de coalitie zit. Één van de eerste zaken waarvoor ik ga, is het oplossen van het waterprobleem in Commewijne. Ik denk dat dit in het eerste jaar na de verkiezingen gerealiseerd moet kunnen worden.’
Het tweede probleem waarmee Ramsahai zit, is dat er maar één brug is die Paramaribo met Commewijne verbindt. ‘Zoals elke Commewijner weet, hebben wij in de ochtenduren problemen met een file op de brug. Als we even verder denken en die enige brug bijvoorbeeld uitvalt, dan hebben we ook geen enkele verbinding met Paramaribo. Aangezien Commewijne zich in een rap tempo ontwikkelt, denk ik dat er dus een noodzaak bestaat voor een tweede brug. Commewijne is overigens een agrarisch district. Wij moeten dus investeren in onderwijs, maar op agrarisch gebied. Dus zal ik me sterk maken voor het opzetten van een landbouwschool. Er moet ook een technische school worden opgezet in Commewijne. Er moeten meer sportfaciliteiten in het district komen. De noodzaak voor een bejaardentehuis en een crematieoord in Commewijne bestaat er ook’, zegt Ramsahai.
Ramsahai is momenteel nog jeugdparlementariër. ‘Als ik wordt gekozen dan zal ik bedanken als jeugdparlementariër’, beweert de NDP-DNA-kandidaat.

Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!