Dc Joeloemsingh: ‘Ik ben niet de eerste dc die op een politiek podium staat’

Dc Wedprekash Joeloemsingh
Dc Wedprekash Joeloemsingh
‘Ik ben niet de eerste dc die op een politiek podium staat.’ Dit zegt de districtscommissaris van Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh, als reactie op het ingezonden stuk van politiek analist Hardeo Ramadhin. Ramadhin gaf in zijn stuk aan dat het de burgervader niet siert zijn politieke kleur openlijk te tonen en partijkernen van zijn politieke partij te helpen oprichten. ‘Vraag Ramadhin wat hij op een VHP-podium deed toen hij districtscommissaris was, hij was niet de eerste en ik ben ook niet de eerste’, zegt de burgervader aan de krant.
Ramadhin zegt dat het de districtscommissaris is die alle voorbereidingen moet treffen in zijn district om de verkiezingen in goede banen te leiden op 25 mei 2015. Door het gedrag van dc Joeloemsingh kunnen de Nickerianen gaan twijfelen aan zijn objectiviteit. Joeloemsingh zegt nergens te hebben gelezen dat het verboden is dat een dc zich op een politiek podium mag begeven.
Op videobeelden is te zien hoe de dc aan de hoofdtafel zit en zelf één van de sprekers was bij een NDP-bijeenkomst in Nickerie. Voor deze burgervader is de handeling een normale zaak.

error: Kopiëren mag niet!