Moeder staat terecht voor uithongering en mishandeling dochter

De verdachte Marcia F. stond gisteren met haar vriend Melvin V. voor kantonrechter Dinesh Sewrattan voor herhaaldelijke mishandeling en uithongering van haar minderjarige dochter. Het slachtoffer gaf aan dat zij herhaaldelijk door haar moeder en Melvin werd geslagen. Melvin heeft haar handen en voeten vaker met tape vastgebonden. Daarnaast heeft haar moeder haar dagenlang op het balkon als een hond vastgebonden. Alsof dit niet genoeg was, kreeg ze dagenlang ook geen eten.
De magistraat hoorde het slachtoffer en nog twee andere kinderen van Marcia in de raadkamer. De kinderen gaven allen aan dat zij blij zijn om bij hun oma te wonen en dat zij niet meer bij hun moeder willen gaan. Volgens de tante van de kinderen kreeg zij op 10 maart van haar moeder en broer te horen dat het kind slecht werd mishandeld door Marcia. Zij belde Marcia op en gaf haar te kennen dat ze het kind zou komen halen. Marcia raakte helemaal verhit. Zij gaf aan dat het haar kind was en dat zij haar zou doden. Toen de tante het slachtoffer ging halen, schrok zij van de toestand waarin de kleuter verkeerde. Het kind leek volgens de tante op een uitgehongerd kind van Ethiopië. Bovendien had zij wondjes en littekens aan haar lichaam.
De moeder sleepte het kind naar de tante. Melvin stond op dat ogenblik bij de deur bier te drinken. Kantonrechter Sewrattan toonde de foto`s van het slachtoffer aan Marcia. Volgens de tante en oma van de kinderen doet Marcia dit, omdat Melvin haar zou hebben behekst. Een DNA-lid, dat ook familie is van de verdachte Marcia, gaf aan dat de familie erg geschrokken is van wat zij heeft gedaan. Hij heeft ook een vermoeden dat Marcia door Melvin is behekst. Marcia ontkende het kind te hebben uitgehongerd. Volgens de verdachte is zij een arme vrouw en is tot nu toe geen van haar zeven kinderen doodgegaan. Bovendien zou het slachtoffer nooit naar haar hebben geluisterd, waardoor zij haar moest slaan. Melvin gaf aan dat hij de hele dag werkte, waardoor hij geen tijd had voor de kinderen. De kinderen waren bovendien niet van hem. In totaal zijn zeven getuigen in deze zaak gehoord. Op 18 juni worden de verdachten gehoord.
FR

error: Kopiëren mag niet!