Rumas Vaderdag Special

Stichting Rumas organiseert in het kader van Vaderdag haar tweede ‘Vaderdag Special’. De stichting zal 150 vaders in het zonnetje zetten. Op die dag kunnen de vaders genieten van de verschillende activiteiten die zullen plaatsvinden. Er zullen ook sessies gehouden worden en verschillende onderwerpen zullen besproken worden, waaronder de man bekeken vanuit de bril van een vrouw en kind, prostaatonderzoek en seksualiteit, de man als hoofd van het gezin en de plaats van zijn werk/vrije tijd ten opzichte van het gezin.
De coördinator Desmond Plet hoopt een doorsnee van verschillende vaders te hebben op die dag. ‘We zien graag de ‘stratimang’, de jonge vader en vaders die het hebben liggen wat de opvoeding betreft op die dag om hun flink te verwennen. Er wordt veel afgegeven op de mannen en Vaderdag wordt minder uitbundig gevierd dan Moederdag. Wij willen dat doorbreken met deze speciale dag voor de vaders. Vaders moeten beseffen dat zij de macht in handen bezitten om verandering in hun leven teweeg te brengen’, aldus Plet.
De activiteit is te Bosbivak Zanderij (BBZ) op zaterdag 14 juni. De groep zal opgedeeld worden in drieën en via een doordraaisystem zullen de onderwerpen met de mannen besproken worden. De stichting is op 2 juni gestart met de registratie en het loopt tot en met 10 juni. Men moet zich persoonlijk aanmelden om hun registratiekaart in ontvangst te nemen waarmee men in de bus gaat moeten stappen op de dag.

error: Kopiëren mag niet!