NDP rr-lid brengt Abop naar Saramacca

1 NDPHet niet ingrijpen van de voorzitter van de NDP over de chaos die er momenteel heerst in Saramacca, resulteert erin dat een rr-lid van het ressortraad Tijgerkreek de NDP de rug heeft toegekeerd. Hij zal zich thans concentreren op het halen van de politieke partij de Abop naar Saramacca. Politieke bronnen beweren dat dit een enorme ondergang betekent voor de partij in het district. Hij was namelijk de ondervoorzitter van de rr-leden van Tijgerkreek en ondervoorzitter van de subafdeling. ‘Meerdere personen zullen de NDP vaarwel zeggen, want die man heeft een grote aanhang. Ik weet niet waarom de voorzitter van de NDP draalt om maatregelen te treffen.’
Het district is verdeeld in twee kampen. Niet ingrijpen om orde op zaken te stellen door de voorzitter van de NDP zat hem dwars. ‘Daarom heeft hij bedankt.’ Ook het weghalen van de dc van Saramacca en hem overplaatsen naar Coronie is de druppel bij het rr-lid geweest die de emmer heeft doen overlopen.
Dat de gewezen parlementariër Robby Malhoe weer politiek wil scoren in het district door zijn dochter als kandidaat te stellen op de DNA-lijst bij de komende verkiezingen, wordt eveneens als een pijnpunt ervaren. ‘Malhoe verschijnt opeens en het lijkt erop alsof hij alles mag doen in het district.’ Juist de andere groep van NDP-hoofdbestuurslid Clifton Koorndijk en Badrisein Sital die vanaf 2010 timmert aan de weg, wordt miskend door de leiding van de partij.

error: Kopiëren mag niet!