Zaken in onderzoek bij politie Nieuwe-Haven

De Politie van het Bureau nieuwe Haven heeft op vrijdag 10 januari de 37 jarige verdachte George D. aangehouden. George D. wordt verdacht van diefstal van een goudwinningmachine. Er is aangifte hierover gedaan bij de politie van Brokopondo. Hangende het onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld .
De politie van bureau Nieuwe Haven heeft eveneens op zaterdag 11 januari samen met andere politie eenheden de 36 jarige verdachte Rodney, B. aangehouden. De aanhouding vond plaats op de hoek van de Hoge- en de Van Idsingastraat. Op hem heeft de politie aangetroffen 36,4 gram marihuana en een fijnweger. Ook een voertuig is in beslag genomen. Rodney B. wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Wetsdienaren van dit bureau hebben op zondag 12 januari, na een tip, twee verdachten aangehouden. Het gaat in deze om de 34-jarige Eric A. en de 29- jarige Deza A. Op dit tweetal is een groot deel van buit gemaakte goederen terug gevonden. Het gaat om een groot aantal sieraden, een cirkelzaag en een I-pad, die ongeveer een week geleden zijn buitgemaakt bij een inbraak in een juwelierszaak aan de Ladesmastraat. De verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld .

error: Kopiëren mag niet!