Oud-partijcentrum DNP 2000 woning voor junks

oud DNP gebouw..De Nationale Partij 2000 (DNP) bestaat niet meer, maar het partijgebouw aan de Gemenelandsweg staat er nog. Het oud-Robinhood clubgebouw staat er al enkele jaren verlaten en eenzaam bij. Het is helemaal begroeid met hoog gras, de ramen en de deuren van het gebouw zijn er niet meer. Het gebouw is in de avonduren in het donker gehuld. Dit gebouw ontsiert de omgeving en zorgt voor een minder veilig gevoel, omdat hier af en toe junks langs lopen. Dat het erf bebost is, zorgt ook ervoor dat er heel wat dieren een schuiplaats zoeken.
De redactie zocht contact met de voormalige president van Suriname, maar die zat in een marathonbespreking. Dit gebouw is een goed voorbeeld van de wegwerpmentaliteit. Nu het bouwwerk niet meer nodig is, wordt er niet langer naar omgekeken. Dit is een vorm van landschapvervuiling.
DNP 2000 werd opgericht in het verkiezingsjaar 2000. Door een meningsverschil stapte toenmalig president Jules Wijdenbosch uit de partij van Desi Bouterse (NDP) en richtte onder andere samen met Errol Alibux de DNP 2000 op. Nadat de partij tijdens de verkiezingen van 2000 en 2005 weinig binnenbracht, ging die in het jaar 2008 weer op in de NDP.

error: Kopiëren mag niet!