Team I Love Su wint 4de Peacock Bass Tournament

Team I Love Su, winnaar 4de Peacock Bass Tournament (foto: Fishfinder)
Team I Love Su, winnaar 4de Peacock Bass Tournament (foto: Fishfinder)
De 4de Peacock Bass Tournamant georganiseerd door Fishfinder is gewonnen door Team I Love Su. Het team onder leiding van Michael Ling haalde een overall eindscore van 301. Met een score van 298 haalde Team Rijsdijck van Roy ‘Pakira’ Rijsdijck de tweede plaats. Derde werd Team Metabo van Cinio Linger met een score van 294,3. Na de voorronde, welke op 21 juli 2013 gehouden werd, stond Team I Love Su op de derde plaats. Metabo was toen de koploper en Team Rijsdijck stond 8ste. In de finaleronde eindigde Team Rijsdijck als eerste, I Love Su als tweede en Metabo als derde. De winnaar Team I Love Su ging naar huis met een splinternieuwe Xpress-boot.
Na de voorronde waaraan 55 teams meededen, plaatsten de top 10 zich voor de finaleronde. Deze finaleronde werd op zondag 15 september 2013 afgewerkt. Met een jury in elk boot gingen de 10 finalisten de Brokopondo Stuwmeer op om de twee grootste tukunari te vangen. De som van het aantal centimeters was je score. De score van de voorronde telde ook mee bij de bepaling van de eindscore. De score van de finale telde echter tweemaal mee. Tijdens dit tournament is de grootste tukunari gevangen door Pieter Sonneveld van Streamline. Hij ving een kanjer van 56cm. Deze deed hij echter in de voorronde. In de finale nam zijn team niet deel. De grootste vis gevangen in de finaleronde was van Team Rijsdijck met 51,5 cm. Team One van Kelly Hermelijn deed ook niet mee in de finaleronde.
De volgende tournament, Peacock Bass part 5, wordt op 10 oktober aanstaande georganiseerd. Wederom is het Stuwmeer de lokatie.

error: Kopiëren mag niet!