Inter Nacional wint moeizaam van Moksie

2 Inter NacionalWoensdagavond werd de competitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) voortgezet met de topper in de Hoofdklasse tussen de nummer 2 en 3, te weten FC Inter Nacional en ZV Moksie. Hoewel beide ploegen elkaar niet bedreigen op de ranglijst, was het toch een prestigestrijd op weg naar de play-offs. In de eerste helft kwam Moksie op 1-0, een doelpunt gescoord door Furnen Woudman. Deze voorsprong behield Moksie tot de laatste 5 minuten van de wedstrijd. Toen pas maakte Inter gelijk via Giovanni Alleyne. Tenslotte maakte Romano Holtuin de wedstrijd af door de 1-2 te scoren voor Inter Nacional.
In de Eersteklasse verloor koploper Five Stars FC haar tweede wedstrijd in de tweederonde. In de eerste ronde waren ze ongeslagen. FC Selecao won met 4-3 en behoud hierdoor kansen op het halen van de top 4. Giovanni Mahabir scoorde 2 keer voor Selecao. ZV Inter-Bom verloor met 4-5 van Pentagon. Roy Lespeki, Carlo Lespeki van Pentagon en Orpheo Darson van Inter Bom werden de topscorers met elk 2 doelpunten. In de Tweedeklasse is nummer 2 op de ranglijst De Vuist goed op weg naar de play-offs. Ze won met 5-3 van FC Inter Five. Ferrol Karijoredjo werd de topscorer bij De Vuist met 3 doelpunten.