Amafo wil herkenbaarheid personeel Sozavo

2 Amafo uniformiteit voor personeel SOZAVOAlice Amafo, minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, zegt dat het in de planning is om het personeel van het ministerie van Sozavo te herkennen aan een uniform. Dit, in het kader van verbetering van de dienstverlening te. ‘De dienstverlening moet nu veel beter worden dan wat het nu is’, zegt Amafo. Het is ook de bedoeling dat de naam of het nummer van de medewerker zichtbaar is voor het publiek, zodat burgers bij eventuele klachten dit door kunnen geven.
Het ministerie dat nu bijkans twee jaar beschikt over een klachtlijn, wil graag meer bekendheid hieraan geven. Amafo merkt op dat men geen gebruik maakt van de klachtlijn. Om meer bekendheid hieraan te geven, wil de minister een launch hieraan koppelen.
Het komt vaak voor dat de klachten niet te identificeren zijn. Dat maakt het moeilijker om oplossingen hiervoor te zoeken. Door de klachtenlijn kan er worden gewerkt met de feedback uit de gemeenschap om de dienstverlening te verbeteren. Amafo wil de gemeenschap erop attenderen gebruik te maken van de lijn.

error: Kopiëren mag niet!