Dogojo zal zich sterk maken voor jeugd, vrouwen en huisvesting

Joan Dogojo mag zich nu parlementarier noemen. Zij is gisteren officieel toegelaten tot het parlement. (foto: Seshma Bissesar)
Joan Dogojo mag zich nu parlementarier noemen. Zij is gisteren officieel toegelaten tot het parlement. (foto: Seshma Bissesar)
Joan Helen Dogojo is gisteren toegelaten tot lid van De Nationale Assemblee (DNA). Parlementsvoorzitter Jenny Simons zei zeker te weten dat zij een positieve bijdrage zal leveren in DNA. De voorzitter was ook blij dat ze als jonge vrouw Rabin Parmessar vervangt. Ricardo Panka, fractievoorzitter van de Megacombinatie, deelde mee dat Dogojo altijd een bezige bij is geweest binnen de NDP. Hij gaf aan dat enkele parlementariërs al hebben toegezegd plaats voor haar te zullen maken binnen de vaste commissies.
Dogojo wenst zich sterk te maken voor de vrouwen, jongeren en huisvesting in Suriname. Ze vindt niet dat persoonlijke successen moeten afhangen van geluk in Suriname. Dogojo benadrukte dat jongeren die zijn afgestudeerd een baan moeten kunnen vinden en kunnen voorzien in hun basisbehoeften. Zij wil ‘als dochter van deze natie’ deuren openen voor degenen die ondersteuning nodig hebben. De NDP’er droeg de dag op aan haar voormalige strijdmakker wijlen Tanja Pinas. De nieuwbakken parlementariër en Pinas waren vanaf de schoolbanken boezemvrienden. Pinas kwam eerder in het jaar te overlijden.

error: Kopiëren mag niet!