MM Impex kampioen Family Copa

1 MM ImpexDe ploeg van MM Impex onder leiding van Moektar Mahabali is kampioen geworden van de Family Copa  georganiseerd op het Dharmveld. In de finale won ze met 2-1 van Khoen Khoen Boys. De ruststand was 1-0. Doelman Avinash Magnon en Sjafier Faudjar scoorden voor MM Impex. De goal van Khoen Khoen Boys kwam van Sandjay Narain. MM Impex was voorbereid op het kampioenschap, getuige de vuurwerkshow die ze weggaf na de wedstrijd.
In de strijd om de derde/vierde plaats won Sanohar and  Friends met 4-3 van MN Car Center. De doelpunten kwamen van Ratish Sanohar, die een hattrick scoorde, en Widjai Sanohar. Voor MN Car Center scoorden onder andere Roepesh Manbodh en Feroz Bakosali. De topscorers van dit toernooi zijn geworden Moektar Mahabali van MM Impex en Ratish Sanohar van Sanohar and Friends met elk 6 goals. Minst-gepasseerde goalie werd Ajdai Chikoeri van Sanohar en Friends.
Bij de veteranen ging de finale tussen Real Boma en MM Impex. Real Boma won met 4-3. Antonio da Silva en Rogerio Braga Correira scoorden voor Real Boma, waarvan de laatste een hat trick. Bij MM Impex scoorden Radjesh Hindori tweemaal en Bryan Bottse.
Over twee weken gaat de 12de editie van de Dharm Cup van start. Inschrijvingen zijn nog mogelijk, meldt organisator Dharm Ramharak.
 

error: Kopiëren mag niet!