Verrassende comeback Ross & Iba

Ross & Iba - Club Air_redRoss & Iba hebben op 2 februari 2013 in een uitverkochte Club Air Amsterdam de zaal op zijn kop gezet. De hele zaal, jong en oud, die ook nog werd getracteerd met een klein stukje van van hun nieuwe track ‘Duna’… zong uitbundig mee met hun bekende hits Wassenaar en Ding Ding Ding. ‘Duna’ met een fris en vernieuwende internationale sound betekent lekker doen wat je wilt doen in het straattaal Surinaams.
Ross en Iba, maakte vroeger deel uit de formatie Super & the Allstars die in 1991 met hun single Boom Boom maar liefst 13 weken op 1 heeft gestaan in de Surinaamse charts! Daarna heeft het duo dat met ‘Wassenaar’ als eerste in Nederland een hit scoorde met een Nederlandstalig reggae/hip hop-nummer onbedoeld een groot aandeel gehad in het acceptabel maken van hip hop/dancehall/r&b (urban) in de Nederlandse taal. Wat veel mensen niet weten is dat Ross & Iba de creator zijn van misschien wel hun populairste hit Ding Ding Ding (De Nederlandse versie van Faluma) die ieder jaar weer niet ontbreekt op talloze compilaties (w.o. Skihut) en in de dansgelegenheden zeker niet meer te missen.
Met de succesproducer van toen Wolffman, die al jaren een gevestigde naam is in de muziekwereld en onder andere met Snoop Dog heeft gewerkt, zijn de mannen er weer klaar voor om het grote publiek ‘Duna’ te laten horen die deze zomer zeker niet zal ontbreken in de hitlijsten. De release van Duna is nu een feit!!! Binnen 3 weken meer dan 40.000 youtube views!!! Ross & Iba zijn weer helemaal terug met hun ‘Duna’ style!

error: Kopiëren mag niet!