Para roept jongeren op voor kandidaatstelling verkiezingen jeugdparlement

Het Burger Informatiecentrum Para (BIC-Para) roept jongeren in de leeftijdscategorie 15 t/m 22 jaar op, om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen van het jeugdparlement op 10 december 2013. De jongeren die ingeschreven staan in het district Para en zich kandidaat willen stellen, kunnen een verklaring voor kandidaatstelling en de ondersteunerslijsten afhalen bij BIC-Para ondergebracht in het commissariaat-gebouw.
De aspirant kandidaat van het district Para moet minimaal door  64 kiesgerechtigden worden gesteund voor kandidaatstelling. Het is van belang dat  kandidaten de ondersteunerslijst laten tekenen zodat duidelijk blijkt dat de kandidaat door kiezers in het district wordt gedragen. Ondersteuners moeten net als de kandidaat ingeschreven staan in Para en in de leeftijdsklasse 12 – 25 jaar vallen. Een ondersteuner mag niet meer dan 2 personen ondersteunen.
De ingevulde verklaring en ondersteunerlijsten moeten op 16 oktober 2013 persoonlijk worden ingediend op het BIC-Para tussen 08.00 en 15.00 uur. Bij de indiening dient men 2 recente pasfoto’s,  een bewijs van goed gedrag en een uittreksel uit het bevolkingsregister mee te geven.

error: Kopiëren mag niet!