Dew Mahabier geen BVD’er maar NDP’er

‘De valse berichtgeving van een zekere Dew Mahabier alsof hij BVD afdelingsvoorzitter in Nickerie zou zijn en waarbij hij doet voorkomen alsof het afdelingsbestuur niet naar De Nieuwe Leeuw (DNL)  is overgestapt, is niet anders dan belachelijk en komisch te noemen. Dew Mahabier maakt  namelijk al ruim een jaar geen deel meer uit van de BVD. Op eigen verzoek is hij bij schrijven van 28 juli 2011 uitgetreden vanwege zijn overstap naar de NDP die hem, zoals toen mondeling was toegelicht, bepaalde toezeggingen had gedaan’, meldt een persbericht.
‘Het is onvoorstelbaar hoe desperaat het huidige BVD-bestuur wel moet zijn om uitgerekend dit soort  opportunistische figuren voor hun karretje te spannen om de realiteit te verdoezelen. In ieder geval willen wij  voor de goede orde opmerken dat de 70 kernen en afdelingsbestuursleden schriftelijk hun verbondenheid met de BVD hebben opgezegd en dat Delano Brewster, die  voorzitter was van het Jongerenbestuur Nickerie, slechts de afschrijvingsbriefjes heeft bezorgd op het BVD-secretariaat’, aldus het persbericht.
Een kopie van het afschrijvingsverzoek van Dew Mahabier, welke aan dit persbericht is toegevoegd, spreekt voor zichzelf. De persdienst van DNL vraagt hem dan ook  om zichzelf niet ongeloofwaardiger en belachelijk  te maken. Ook vindt DNL-voorzitter Mungra dat het beter zou zijn geweest dat de media zich vooraf hadden vergewist van de juistheid van het een en ander.

error: Kopiëren mag niet!