Twee dodelijke steekpartijen zondagochtend

Het afgelopen weekend zijn twee dodelijke steekpartijen genoteerd. Aan de Paujaliweg te Rijsdijk in het Bernharddorp-gebied is zondagochtend Gino Grives doodgestoken, terwijl aan de Kanhaistraat te Latour Hesdy Simons de geest gaf als gevolg van steekverwondingen. De dader in het geval van Grives heeft zich aangemeld, terwijl in het geval van Simons een 17-jarige scholier is aangehouden.
Simson is zondagochtend zwaar gewond aangetroffen aan de Kanhaistraat in het ressort van politie Latour. Hij bleek met een scherp voorwerp te zijn neergestoken. Zijn bovenlichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Hij is met de ambulance vervoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij ten gevolge van de opgelopen verwondingen is overleden. Simons is 42 jaar oud geworden. De recherche van het bureau Geyersvlijt is belast met het onderzoek in deze zaak. Volgens informatie zou het om een roofmoord gaan, waarbij een gouden halsketting buit is gemaakt.
Gino Marley Grives is zondagochtend doodgestoken aan de Paujaliweg te Rijsdijk. Ongeveer vier uren daarna meldde de 48-jarige verdachte A.R. zich aan bij de politie van Rijsdijk. Het mes waarmee gestoken moet zijn, is gevonden en in beslag genomen. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer en de verdachte ruzie kregen om een vrouw, waarbij het slachtoffer is neergestoken.

error: Kopiëren mag niet!