VHP zet structuren uit in New York

Met het goedkeuren afgelopen maandag in het Hoofdbestuur, van het voorlopig coordinatieteam van VHP-New York en omstreken, geeft de VHP invulling aan haar beleidsprogramma m.b.t. het betrekken van de diaspora gemeenschap overal buiten Suriname. Hiermede wordt naast VHP afdeling Nederland aanzet gegeven te komen tot VHP afdeling New York en omstreken later dit jaar. Vorig maand heeft een veertig tal personen van Surinaamse orgine een bijeenkomst gehouden in New York om na te gaan hoe zij de VHP kunnen ondersteunen. Bij deze bijeenkomst was partij prominent Asiskumar Gajadien ook aanwezig, die namens het bestuur uiteenzette wat de plannen zijn van de VHP met de diaspora gemeenschap. Uit deze meeting is dan een voorlopig bestuur samengesteld.
Het bestuur van het voorlopig coordinatieteam staat onderleiding van Radjen Ramkalup en bestaat verder uit Earl Gessel (ondervoorzitter), Anand Jagessar (secretaris), Anand Mahabier (penningmeester) en Vickram Ganesh (2e secretaris).
Als belangrijkste taak heeft dit bestuur gehad om de sympathisanten groep verder te registreren en het ontwikkellen van effectieve overlegstructuren met de gemeenschap aldaar en de partij. Van de duizenden personen uit de diaspora gemeenschap uit Suriname die in New York wonen, zal dit bestuur ook de personen van de randsteden als ondermeer New Jersey en Philadelphia moeten betrekken.

error: Kopiëren mag niet!