CLO vraagt renteloos voorschot van SRD 5.5 miljoen van goedboerende DSB Bank

CLO-voorzitter Ronald Hooghart  heeft in een speciaal schrijven de directeur van de DSB Bank, S.Proeve, gefeliciteerd met het behaalde succes in het boekjaar 2012. In het  jaarverslag heeft de DSB Bank melding gemaakt dat zij goed geboerd heeft; er is een winst geboekt van ruim SRD 61 miljoen. En de directie treedt de toekomst van het land heel fleurig tegemoet.
De CLO-voorzitter heeft gelijk gebruik gemaakt van de gelegenheid om met een heel mooi voorstel bij de bankdirecteur aan te kloppen. Hooghart  kijkt uit naar grotere maatschappelijke successen. Hij doet dan ook een beroep op de bankdirecteur om mee te werken aan vernieuwde huizenbouwprogramma’s.
Als concreet voorstel zet de voorzitter op tafel dat de bank een renteloos voorschot van SRD 5.5 miljoen verschaft, waarmee ruim 80 gemiddelde woningen voor de Surinaamse arbeider kunnen worden neergezet. De CLO-voorzitter wil gaan in de richting  van een terugbetaling door de belanghebbende, tegen een rente van 5 procent.
Voorzitter Hooghart heeft goede hoop dat hij te zijner tijd  door de bankdirecteur zal worden uitgenodigd om samen met zijn staf om de tafel te zitten en dit project te beklinken.

error: Kopiëren mag niet!