Jai Gandhi kampioen Tweedeklasse LSB

De ploeg van Jai Gandhi is de verrassende kampioen van de Tweedeklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB) geworden. Voor de finaleronde begon, was deze ploeg niet eens getipt als kanshebber. Op het laatste moment plaatste ze zich als laatste ploeg voor de top 4. Maar eenmaal in de finaleronde won de ploeg van Welgedacht B van een ieder. De laatste wedstrijd vrijdagavond was tegen Jong De Ster. Jai Gandhi won na een 2-0 ruststand met 3-0. Ryan Koendjbiharie, Baal Krishnasing en Dinesh Chowhari scoorden voor Jai Gandhi. Met 9 punten was ze niet meer in te halen door de concurrenten. Voor het semikampioenschap streden hierna Feyenoord Rijsdijk en Bangun Muda. Met 5 punten had Feyenoord aan een gelijkspel voldoende om semikampioen te worden, terwijl Bangun Muda met 4 punten verplicht was te winnen. Bij rust stond Feyenoord voor met 1-0 door een goal van Marco Haakmat. In de tweede helft maakte Chaliek Djamani gelijk voor Bangun Muda, maar reeds na 4 minuten maakte Feyenoord deze ongedaan door een goal van Otniet Daniel. Orpheo Baisie maakte na 68 minuten spelen de wedstrijd spannend door de 2-2 te scoren. Echter vielen er hierna geen doelpunten en is Feyenoord Rijsdijk de semikampioen geworden. Zowel Jai Gandhi als Feyenoord speelt komend seizoen in de Eersteklasse. De topscorer van de Tweedeklasse is geworden Kelvin Orrassie van Bangun Muda met 12 doelpunten.