Jockey Carrot wint met Bouncy en Royal Solude

1 PaardDe paardenracesport had afgelopen zondag een hele spannende  get together samen met de paardeigenaren Sowma, Gummels, Zuiverloon, Parag, Nannhekhan, Soekhlal, Abdoelrahman, Carrot, Blufpand, Phagoe en andere paardenliefhebbers. Deze waren allemaal sterk vertegenwoordigd op de renbaan te Nancy’s Horse Track met de meest stevige en ietwat oudere paarden uit hun stallen. Uit de aanwezige paarden zijn er 2 klassen gevormd waarbij er gerend is over een afstand van 600 meter en een afstand van 1.000 meter. Daarbij heeft het paard Bouncy over de afstand van 600 meter gewonnen met jockey Donnavon Carrot. Het paard Royal Solude van familie Phagoe won de race over een afstand van 1000 meter met de zelfde jockey.
Verder geeft Club Neutraal aan dat de eerstvolgende race gehouden zal worden zodra het weer  te peilen is en deze droog begint te worden. Wat Club Neutraal ook nog is opgevallen, is dat er toch wat onduidelijkheden zijn geweest voor enkele renpaardeigenaren. Dit vanwege het niet optimaal gebruik maken van de website die Club Neutraal begin februari heeft gelanceerd. De website www.clubneutraal.com geeft toegang aan een ieder die op de hoogte wil zijn over detailinformatie van wedstrijden die door Club Neutraal worden georganiseerd.
De resultaten van het interne springtoernooi die bij Club Neutraal gehouden werd, zijn ook al bekend. In de BB Klasse is Helsa van Ommeren op Nakatani op de eerste plaats geëindigd. In de B Klasse was het Alain Soekhlal op Tarra die als eerste eindigde. In de L  Klasse was Alain Soekhlal op Onyx als eerste. In de M Klasse eindigde Rudy Soekhlal op Sambuka als eerste.
 
 

error: Kopiëren mag niet!