Takdier Boys kegelt Leo Victor uit bekercompetitie

2 Takdier BoysDe goed geoliede ploeg van Eersteklasser Takdier Boys heeft de halve finale van de SVB Bekercompetitie bereikt. De kampioenskandidaat in de Eersteklasse won in de kwartfinale van de SVB/Suribet Bekercompetitie van Hoofdklasser Leo Victor met 3-2, na een 2-1 ruststand. Jurgen Jubithana (2x) en Melvin Valies scoorden voor de ploeg van Boyke Bissumbhar. Bij de leeuwen kwamen de goals van Foline Abauna en Furgill Lie A Kwie. Takdier Boys speelde een paar jaar geleden ook al de bekerfinale, toen werd verloren van Excelsior.
Inter Moengotapoe kan dit jaar niet alle prijzen in het voetbal pakken. Althans de bekertitel niet meer. WBC zorgde ervoor dat de koploper in de Hoofdklasse niet verder dan de kwartfinale komt. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Na het nemen van penalty’s won WBC met 5-4. Emilio Limon bracht Inter nog op 1-0, maar Vitorino Pinas en Fabian van Dijck zorgden met twee doelpunten dat WBC een 2-1 voorsprong nam. Giovanni Waal maakte met nog weinig tijd te gaan de gelijkmaker. In de penaltyserie miste Waal en zo werd Inter uitgeschakeld.
De halve finales van de bekercompetitie worden op 15 mei gespeeld. Dan komt Excelsior uit tegen Takdier Boys en Transvaal tegen WBC.
 

Het schema voor de halve finale

Team  A Team B Datum Tijd Lokatie
Excelsior Takdier Boys Wo.15 mei 19.00u Dr.Ir.F.Essed
Transvaal WBC Wo.15 mei 21.00u Dr.Ir.F.Essed

 

 

error: Kopiëren mag niet!