Dronken man mishandelt vrouw en dochter

De 54-jarige Autar Chanderdath heeft gisteren een gecombineerde straf opgelegd gekregen. Hij was eerder op vrije voeten gesteld. Aan Autar wordt het verwijt gemaakt dat hij zijn vrouw en dochter heeft mishandeld in dronkenschap.
De magistraat achtte de mishandeling van beide personen wettig en overtuigend bewezen en legde Autar een gevangenisstraf op van 10 maanden, waarvan 9 voorwaardelijk met aftrek en een proeftijd van 3 jaar. Dit wil zeggen dat Autar zich gedurende zijn proeftijd rustig moet houden anders gaat hij de bak in voor 9 maanden. Uit het buurtonderzoek van de politie blijkt dat Autar agressief wordt wanneer hij een glaasje op heeft.
De verdachte verklaarde dat zijn dochter hem had geslagen. Hij zou daarom moeder en dochter hebben mishandeld. Autar werd op 20 maart aangehouden en op 25 april in vrijheid gesteld. Rekening houdend met de persoon van de verdachte en het feit dat hij beterschap heeft beloofd, kreeg hij een straf opgelegd waarbij hij niet meer gevangen wordt genomen.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!