Takdier Boys en Caravan winnen in SVB Eersteklasse

De ploegen van Takdier Boys en Caravan zijn donderdagavond niet met lege handen teruggekeerd naar Pad van Wanica. Beide ploegen boekten een overwinning in de SVB Eersteklasse. Koploper Takdier Boys had een makkelijke opgave tegen laagvlieger Tammenga in het Franklin Essedstadion. Ze won deze thuiswedstrijd met 5-0, na een 3-0 ruststand. Bueno Wens (2x), Jurgen Jubithana (2x) en Melvin Valies scoorden de goals voor de club van voorzitter Boyke Bissumbhar. Hiermee herstelt de ploeg zich na de nederlaag afgelopen week tegen Boma Star.
Caravan won in het NGVB-stadion van Botopasie met 1-2, na een 0-1 ruststand. Cleon Wondel opende de score voor de ploeg van de Verlengde Welgedacht C in de 8ste minuut. Na 50 minuten speler verdubbelde Miquel Harderwijk de stand naar 2-0. Pas in de 90ste minuut kon Botopasie iets terugdoen via de speler Dennis Doekoe.