Excelsior en Leo Victor delen punten

2 ExcelsiorIn de SVB Hoofdklasse heeft Excelsior de leeuwen geen verlies kunnen bezorgen op Meerzorg. De uitermate belangrijke wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Furgill Lie A Kwie opende vlak voor rust de score voor de leeuwen, in de tweede helft maakte Evani Esperance gelijk voor Excelsior. Het gelijkspel heeft geen van beide ploegen goed gedaan. Door de 4-2 overwinning van Notch op SNL, heeft Notch nu een 3 punten voorsprong genomen op Leo Victor en is Excelsior in de race voor het semikampioenschap. Vrijdagavond won Randjiet Boys zijn tweede wedstrijd in de Hoofdklasse. Boskamp werd met 1-0 verslagen. De eeuwenoude klassieker tussen Transvaal en Robinhood werd in alle stilte met 2-0 gewonnen door Transvaal.