Kampoe haalt benauwde zege tegen selectie Troefcallbond Nederland

1 Kampoe 1 1 Kampoe 2De Troefcallvereniging Kampoe uit Suriname heeft een benauwde zege behaald op de selectie van de Troefcallbond Nederland. Kampoe won met 269-265, na flink achter gestaan te hebben. De 12-voudige Surinaamse landskampioen is momenteel op tournee door Nederland. In Amsterdam werd er gespeeld tussen 6 koppels.
In de eerste ronde had Kampoe een 1 punt voorsprong, hierna namen de heren van Nederland een ruime voorsprong van 25 punten. Daarbij kreeg ze in de 5e ronde een bauwnie van het  Nederlands koppel Rudy Lie A Lien – Barbarali Kazim, die geïncasseerd werd door het Kampoe-koppel Manoj Timal – Mahinder Mahtabsingh. Kampoe speelde in de laatste twee ronden alles op alles en de vruchten bleven niet weg. De eindstand werd in het voordeel van Kampoe bepaald, te weten 269-265, een verschil van 4 punten. De prijs voor hoogste score is gegaan naar Kampoe-koppel Ravin Changoer – Sailesh Gajadhar met 69 punten. De bauwnieprijs was voor het Nederlands-koppel Hans Parohi – Karel Saruccu. Gisteravond speelde Kampoe tegen Dostana in Den Haag. Vandaag volgt de derde tevens laatste wedstrijd tegen Kampoe Nederland eveneens in Den Haag.
Het troefcallteam van Kampoe speelde ook een zaalvoetbaltoernooi. Dat ze minder van voetballen afweten, bleek uit het feit dat Kampoe derde werd in dit toernooi.

error: Kopiëren mag niet!