Taylor Swift scoort een verrassende nieuwe hit, komt er binnenkort een nieuwe single uit?

Taylor Swifts nieuwste album, The Tortured Poets Department, is bijna zes maanden uit en het lange project presteert nog steeds uitzonderlijk goed. Ondanks dat het pas op zijn tweede officiële single staat, heeft Swift — trouw aan zijn vorm — elk nummer op het album op de een of andere manier een hit zien worden.

Terwijl ze “I Can Do It With A Broken Heart” blijft promoten als de huidige single, hebben fans onlangs hun liefde getoond voor een ander nummer van het album. Dat nummer debuteert deze week in de belangrijkste hitlijst van het Verenigd Koninkrijk, en verdient voor het eerst een plek op de competitieve lijst en zet zichzelf mogelijk op voor toekomstige promotie.

“Who’s Afraid of Little Old Me” arriveert deze week in de hitlijst van het Verenigd Koninkrijk en opent op nummer 85. Hoewel deze positie relatief laag is op de 100-spot-telling, is het feit dat het nummer überhaupt in de hitlijst staat opmerkelijk.

The Official Charts Company, het Britse equivalent van Billboard, hanteert een regel die elke artiest beperkt tot het noteren van slechts drie nummers op de lijst met hoofdnummers tegelijk, ten minste als leadact. Dit maakt het voor muzikanten moeilijker om hits te scoren, en wanneer een albumnummer doorbreekt, geeft dit aan dat er veel interesse is van fans.

error: Kopiëren mag niet!