Kajol sluit ‘domme vraag’ van journalist af bij lancering Do Patti-trailer: “Wees niet gek”

Bij de trailerlancering van haar aankomende film Do Patti in Mumbai, toonde actrice Kajol haar kenmerkende humor en openhartigheid. Er was een moment waarop ze terugsnauwde naar een journalist die een domme vraag stelde.

Het verhaal van haar aankomende film Do Patti draait om het concept van verraad en leugens. Naar aanleiding van de verhaallijn, volgens een bericht op News18, vroeg een journalist aan Kajol of ze in haar leven met verraad te maken heeft gehad. En dat viel niet in goede aarde bij haar.

Kajol ontweek de vraag op haar eigen rechttoe rechtaan manier. “Doe niet zo gek. Ik ga geen anekdote delen. Het is te persoonlijk. Als het verraad is, is het te persoonlijk. Ik zal (de details) natuurlijk niet delen”, zei Kajol.

Tijdens het evenement werd ze vergezeld door haar co-sterren Kriti Sanon en Shaheer Sheikh. Nadat ze op de vraag had gereageerd, keek Kajol naar haar co-sterren en vroeg of ze een persoonlijk incident van verraad wilden delen. Ze weigerden ook te delen.

“We kunnen geen anekdotes delen over dit onderwerp. Maar we kunnen je wel vertellen dat verraad iets is dat iedereen ervaart. Als we volwassen zijn, voel je het soms als kind, voel je het als tiener, voel je het als volwassene en op een bepaald punt in je leven zeker. Anders heb je helemaal niet geleefd of heb je ergens onder een boom gelegen. Ja, we hebben allemaal verraad gevoeld en ik denk dat we het ook mooi hebben uitgebeeld in de film”, voegde Kajol toe.

Kriti deed mee en vroeg de journalist of hij verraad had meegemaakt. Waarop de journalist zei dat hij de details persoonlijk zou delen.

error: Kopiëren mag niet!