Ingrid Bouterse-Waldring feliciteert voortvluchtige echtgenoot ‘Desi’ op verjaardag 

Oud-First Lady en NDP-ondervoorzitter Ingrid Bouterse-Waldring heeft zondag haar voortvluchtige echtgenoot Desi Bouterse gefeliciteerd met zijn 79ste verjaardag. Het is nog altijd onbekend waar de voormalige oud-president zich bevindt. Hij werd eind vorig jaar in het 8 december strafproces, in hoger beroep veroordeeld tot 20 jaar celstraf.

“Mogen we jou namens het Hoofdbestuur, de organen, structuren, alle leden en sympathisanten van de Partij van harte feliciteren”, schrijft Ingrid Bouterse op social media. 

De politica is in het nieuwe bestuur van de NDP onder leiding van Jennifer Geerlings-Simons gepromoveerd tot een van de ondervoorzitters, samen met onder andere oud-minister Sergio Akiemboto en fractieleider Rabindre Parmessar. Momenteel is een top delegatie van de NDP in Nederland op campagnetour.

Populair 

Ingrid Bouterse is populair geweest tijdens de periode van het presidentschap van Bouterse. Ook nadien is zij onder de partijleden enorm gewild. Velen vragen zich af wat de politieke ambities zijn van de voormalige first lady. In het nieuwe bestuur is zij ook steeds actief op het veld.

error: Kopiëren mag niet!