Christina Aguilera’s ongewone duet brengt haar voor het eerst in de hitlijsten

Het is pas twee jaar geleden dat Christina Aguilera haar meest recente album uitbracht, het titelloze Aguilera. Die set had helaas niet veel commerciële impact, dus voor sommige gewone luisteraars voelt het misschien alsof het een eeuwigheid geleden is dat ze voor het laatst van de popsuperster hoorden. Jaren verwijderd van haar laatste succesvolle single, weet de zangeres deze week een kleine hit te scoren met een onverwachte en grotendeels over het hoofd geziene samenwerking.

Aguilera debuteert deze week in de TikTok Billboard Top 50, waarmee ze voor het eerst verschijnt op de Billboard-ranglijst van de meest gebruikte en populairste nummers op TikTok. Ze belandt op nummer 28 dit frame met “Did Somebody Say HipOpera”, wat geen typische single is.

“Did Somebody Say HipOpera” brengt Aguilera samen met rapper Latto voor een nummer dat volledif over… eten gaat. Het duet dient niet als promotienummer voor iemands album, maar als reclame. De samenwerking, die in 2023 uitkwam, is eigenlijk een partnerschap met de Britse maaltijdbezorgservice Just Eat.

Hoewel ze een van de beroemdste en meest gerespecteerde namen in de popmuziek is, vond Aguilera’s hoogtijdagen plaats lang voordat TikTok een ding was. De hitlijst van Billboard die is verbonden met het socialemediaplatform werd pas iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd, wat deels verklaart waarom ze deze lijst nooit heeft bereikt.

error: Kopiëren mag niet!