NDP-voorzitter Simons in Nederland op campagne tour

Jennifer Geerlings-Simons, de NDP voorzitter, is momenteel in Nederland voor ontmoetingen met de zogenoemde Surinaamse diaspora. Zij zal een reeks ontmoetingen hebben met de Surinaamse gemeenschap. Ook worden er twee bijeenkomsten georganiseerd waar zij in gesprek zal gaan over diverse thema’s die van belang zijn voor de toekomst van Suriname. 

Simons kwam in de vroege ochtend van 8 oktober aan  en werd op luchthaven Schiphol verwelkomd door de NDP-achterban. Simons gaf via social media aan dankbaar te zijn voor de hartelijke ontvangst en dat zij Amsterdam en Rotterdam, beide steden met grote groepen Surinamers, zal aandoen. 

Simons stelt dat zijn ernaar uitkijkt om NDP-sympathisanten en ondersteuners te ontmoeten en met ondernemers en om met experts te praten over de mogelijkheden voor de wederopbouw van Suriname. Deze ontmoetingen bieden een uitgelezen kans voor Surinamers in Nederland om met Simons van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen en gezamenlijk bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van hun thuisland.

De nadruk ligt op het versterken van de band tussen Suriname en zijn diaspora, aldus de NDP.

error: Kopiëren mag niet!