Wonderland in de zoo in de nacht: Een magische belevenis in de Paramaribo Zoo

Een opvallende persconferentie werd recentelijk gehouden over een uniek en groots evenement dat in de Paramaribo Zoo wordt gehouden. De redactie van Dagblad Suriname heeft de organisatie opgezocht en het enthousiasme spatte gelijk over. 

Mevrouw Sima Jimidar, Chief Executive Officer (CEO ) van Skin Glanz, heeft dit project opgezet, samen met haar dochters en vrienden die hun hart op de juiste plek hebben en uiteraard de sponsoren die willen bijdragen om dit event mogelijk te maken voor de samenleving.

Met sprankelende ogen vertelt ze: “Het event Wonderland @Zoo by Night in de Paramaribo Zoo.  Het zal een hele belevenis worden voor de bezoekers. De Paramaribo Zoo zal worden omgetoverd tot een betoverende sprookjesachtige omgeving met bijzondere activiteiten en verlichting.”

“De keuze om het evenement te organiseren op 25, 26 en 27 oktober dagelijks van 16.30 tot 21.00 uur, geeft bezoekers de kans om de geleidelijke overgang van dag naar nacht te ervaren. Ook omdat het gaat om de Zoo lightening, dat kan pas bij schemerdonker. Dit kan een prachtig effect hebben op de algehele sfeer en het evenement een magische flair geven.”

De entreeprijzen zijn gelijk gehouden aan de normale tarieven van de Zoo, met een extra mogelijkheid om groepskaarten te kopen tegen een gereduceerd tarief. Dit kan families aanmoedigen om samen te komen en te genieten van het evenement zonder dat de kosten te hoog oplopen. De opbrengsten zijn geheel ten bate van de Paramaribo Zoo, wat het liefdadigheids aspect laat zien waarin de organisatie zich inzet voor het welzijn van de Paramaribo Zoo.

De nauwe betrokkenheid van lokale ondernemers en gezinnen laat zien dat dit evenement niet alleen gericht is op toerisme, maar ook op de lokale gemeenschap, wat bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid en trots op de culturele en natuurlijke rijkdommen van Suriname. Al kijkend naar de voorbereidingen, zal Wonderland @Zoo by Night een fantastisch evenement worden met volop mogelijkheden voor vermaak en verbinding voor zowel toeristen als lokale inwoners.

CS

error: Kopiëren mag niet!