Harnaaz Sandhu toont gewichtsverlies transformatie in gouden nieuwe verschijning in Vietnam: ‘Terug alsof ik nooit ben weggeweest’

Miss Universe 2021-winnares Harnaaz Sandhu vloog onlangs naar Vietnam om als jurylid de Miss Cosmo 2024 bij te wonen. De schoonheidskoningin zag er zichtbaar slanker uit toen ze schitterde in een versierde gouden jurk op het evenement.

De schoonheidskoningin, bij wie de auto-immuunziekte coeliakie werd vastgesteld, maakte indruk met haar gewichtsverliestransformatie. Eerder werd ze door trolls bekritiseerd, omdat ze was aangekomen.

Harnaaz stal de show tijdens de jurysessie op het Miss Cosmo 2024-evenement in Vietnam. Miss Universe Vietnam 2021 Nguyễn Huỳnh Kim Duyên vergezelde de 24-jarige naar de schoonheidswedstrijd. Harnaaz’s gouden jurk voor de gelegenheid is van de Vietnamese ontwerpster Lê Thanh Hòa. Ze deelde er een video van met het onderschrift: “Terug alsof ik nooit ben weggegaan, schat, laten we gaan.”

Fans waren dol op haar look en lieten complimenten vallen als ‘Onze koningin is terug’ en ‘Haar schoonheid is onbeschrijfelijk’ in de commentaarsectie. Laten we Harnaaz’s look ontcijferen.

De vloerlange jurk heeft een diep decolleté dat tot aan het middenrif reikt, een off-the-shoulder design, een dijhoge split aan de voorkant en een sleep die naar beneden valt aan de achterkant. De ingewikkelde 3D-structuren op de buste beelden vleugels uit en het lichaam omsluitende silhouet voegt de oomph-factor toe. Tot slot voegen de gouden en zilveren pailletten op de tule stof een glinsterend effect toe, wat de perfecte rode loper-look creëert.

error: Kopiëren mag niet!