Koffie-talk met president op Anton de Kom Universiteit van Suriname

Studenten van de Anton de Kom Universiteit van Suriname kunnen binnenkort hun stem laten horen tijdens een bijzondere ontmoeting: een koffie talk met de president van Suriname. Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met de studentenvereniging, die hoopt dat de sessie zal bijdragen aan meer duidelijkheid en inspiratie voor de aanwezige jongeren.

De koffie talk is een initiatief dat voortkomt uit de behoefte van de studenten om direct met de president in gesprek te gaan over onderwerpen die hen raken. Volgens de studenten is er een groeiend gevoel van onzekerheid onder de jeugd, vooral als het gaat om de toekomst en kansen binnen het land. 

Het evenement is bedoeld om een brug te slaan tussen de overheid en de jonge generatie, waarbij onderwerpen als onderwijs, werkgelegenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal zullen staan. “Dit is een unieke kans voor studenten om hun vragen en zorgen rechtstreeks met de president te delen”, zegt een van de organisatoren tegenover de redactie van Dagblad Suriname. “We willen dat jongeren zich gehoord voelen en met nieuwe inspiratie verder kunnen bouwen aan hun toekomst.”

De diverse studentenverenigingen hebben hard gewerkt om deze koffie-talk te realiseren en hopen op een open en constructieve dialoog. Het evenement vindt volgende week plaats op de campus van de Anton de Kom Universiteit. De verwachting is dat veel studenten aanwezig zullen zijn om de kans te grijpen om deel te nemen aan dit gesprek.

De organisatie benadrukt dat dit gesprek meer is dan een gelegenheid om vragen te stellen: het is een moment om te luisteren naar de visie van de president en geïnspireerd te raken door de stappen die het land zet om de jeugd betere kansen te bieden. Met een breed scala aan onderwerpen dat besproken kan worden, hoopt men dat deze koffie-talk jongeren zal helpen bij het maken van belangrijke keuzes voor hun toekomst.

error: Kopiëren mag niet!