Harvard-professor prijst India: ‘Land heeft een economisch wonder meegemaakt’

Larry Summers voorspelt dat India de snelst groeiende economie zal zijn in de komende jaren, met een zesvoudige groei tegen de 100e verjaardag van de onafhankelijkheid.

Summers, professor aan de Charles W Eliot University en emeritus-president van Harvard University, zei dat India klaar is om de snelst groeiende te zijn in de komende jaren.

De voormalige Amerikaanse minister van Financiën zei dat India’s verhaal buitengewoon is. Hij vertelde Hindustan Times: “Vandaag de dag heeft India $ 600 miljard aan reserves en is het een genereuze steunverlener aan landen over de hele wereld. India heeft de afgelopen generatie een economisch wonder meegemaakt en ik geloof dat de volgende generatie een opmerkelijke economische groei kan zien.”

Larry Summers stelt dat India klaar is voor een opmerkelijke groei, met $ 600 miljard aan reserves. Hij verwacht een zesvoudige groei van de economie tegen de honderdste verjaardag van de onafhankelijkheid, waarmee India zich positioneert als een leidende mondiale economische macht in de komende decennia.

error: Kopiëren mag niet!