Govinda opgenomen in ziekenhuis nadat hij zichzelf in een been had geschoten 

De acteur en Shiv Sena-leider Govinda is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij zichzelf verwondde aan zijn been. De verwonding werd veroorzaakt door zijn eigen revolver.

Zijn vrouw Sunita Ahuja en dochter Tina bevestigden aan indianexpress.com dat de acteur stabiel is en naar verwachting 24 uur op de intensive care zal blijven. Govinda ligt momenteel in het CritiCare-ziekenhuis en de politie onderzoekt het incident nadat zijn wapen in beslag is genomen.

Volgens berichten vond het ongeluk plaats om 4:45 uur ’s ochtends, toen Govinda, 60, zich klaarmaakte om te vertrekken naar Kolkata. Sunita, die niet in Mumbai was toen het incident gebeurde, zei dat ze snel naar de stad gaat en direct naar het ziekenhuis.

Govindda’s neef, komiek en acteur Krushna Abhishek, die momenteel in Australië is, zei ook dat de acteur herstelt en nu stabiel is. Govinda’s dochter, Tina Ahuja, vertelde indianexpress.com: “Ik ben momenteel bij papa op de IC. Ik kan nu niet veel praten… maar ik wil je verzekeren dat papa’s gezondheid nu veel beter is. Na de kogelwond onderging papa een operatie, en die was succesvol. Alle tests zijn uitgevoerd door artsen, en de rapporten zijn goed.”

error: Kopiëren mag niet!