Italiaanse tiener (17) vermoordt ‘uit nieuwsgierigheid’ 42-jarige vrouw na date

In Italië heeft een 17-jarige jongen tegenover de politie bekend dat hij eerder deze maand een 42-jarige Roemeense vrouw heeft vermoord.

“Om te weten hoe het voelt om iemand te doden”, gaf de jongen als verklaring. Dat melden Italiaanse media. De jongen zou volgens lokale media de 42-jarige Maria Campai, een Roemeens staatsburger, hebben omgebracht in de garage van het gebouw waar hij woont, in de plaats Viadana, nabij Mantua, in Noord-Italië.

Het drama speelde zich af nadat de twee, die elkaar hadden leren kennen via een datingapp, op 19 september een date hadden in de woonplaats van de jongen. Volgens politiebronnen zou de jongen Campai na een mogelijk seksuele ontmoeting eerst geslagen en daarna gewurgd hebben.

Na de moord verstopte hij het lichaam van de vrouw in de tuin van een verlaten villa in de buurt van zijn appartement, waar het afgelopen donderdag werd gevonden.

De zus van de vermoorde vrouw, Roxana Campai, gaf Maria Campai al op 20 september op als vermist, nadat ze haar de avond ervoor had zien vertrekken met de jongen. De vrouw was met haar zus vanuit hun woonplaats Parma naar Viadana gereisd, om de tiener te ontmoeten.

error: Kopiëren mag niet!