Stichting ‘Raksha Cataleya’ organiseert weer schoolpakketten project 

In een hartverwarmend initiatief heeft Stichting Raksha Cataleya deze vakantie opnieuw schoolpakketten uitgedeeld aan kinderen uit sociaal-economisch kwetsbare gezinnen.

Dit jaarlijkse project, dat in de grote vakantie van vorig jaar eveneens plaatsvond, heeft tot doel om kinderen de benodigde schoolmaterialen te verschaffen, zodat zij met de juiste benodigdheden aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen.

Het project is uitgegroeid tot een terugkerend project waar zowel de gemeenschap als donateurs en sponsoren nauw bij betrokken zijn. De steun van verschillende donateurs en sponsoren heeft ook dit jaar weer een cruciale rol gespeeld in het succes van de actie. Onder hen bevonden zich onder andere Compa Group NV, Triple R Promotions en Unistone & More. Dankzij hun bijdragen was het mogelijk om een grote groep kinderen te voorzien van complete schoolpakketten, bestaande uit schriften, pennen, potloden en andere schoolbenodigdheden.

Met dit initiatief hoopt Stichting Raksha Cataleya een blijvende impact te hebben op de toekomst van deze kinderen en hen een vliegende start te geven voor het komende schooljaar. “Onderwijs is de sleutel tot een betere toekomst, en elk kind verdient dezelfde kansen,” aldus een woordvoerder van de stichting.

error: Kopiëren mag niet!