Kanye ‘Ye’ West ook betrokken bij Diddy-schandaal? 

De Amerikaanse singer-songwriter Niykee Heaton (29) komt met een nieuw Diddy-schandaal op de proppen. Ze zegt misbruikt te zijn door Sean Combs (54) en Kanye ‘Ye’ West (47) toen ze op haar 19de werd uitgenodigd in een opnamestudio.

“Ze scheurden de kleren van mijn lijf.”

Niykee Heaton is een singer-songwriter die in 2014 in Amerika doorbrak met haar nummer ‘Bad Intentions’. Ze was dan ook laaiend enthousiast toen Kanye West haar contacteerde en uitnodigde in de opnamestudio, zo vertelt ze op Instagram. “Toen ik aankwam was Sean Combs ook aanwezig”, vertelt ze. En al snel maakte haar enthousiasme plaats voor pure angst, volgens haar verhaal.

“Ye en Diddy leken onder invloed te zijn van alcohol en mogelijk ook drugs”, gaat ze verder. Ze boden haar een drankje aan, wat ze weigerde. Daarna zou Ye haar onder druk gezet hebben om haar kleren uit te doen. “Het was te warm in de studio volgens hen”, klinkt het. “Ze zeiden zoiets als: ‘Kom op! Wij zijn het maar, we zijn allemaal gewoon vrienden. Laten we eens kijken hoe je eruitziet”, vertelt Heaton. Waarop Niykee zich snel uit de voeten wilde maken.

“Ze trokken aan me en scheurden zelfs mijn T-shirt open”, zegt ze. “Zolang ik leef, zal ik nooit vergeten hoe twee volwassen mannen aan me zaten te sleuren en mijn kleren probeerden uit te trekken”, vervolgt ze. “Ik riep zelfs om hulp naar de manager van Kanye, maar die keek gewoon weg.” Uiteindelijk zou Heaton de mannen van zich afgeduwd hebben om te ontsnappen.

error: Kopiëren mag niet!