Al Pacino viert Verjaardag van Noor Alfallah met Sterrenfeest

Al Pacino, 84, en zijn vriendin Noor Alfallah, 30, vierden haar 30e verjaardag met een feest vol sterren. In een Instagram-video, die donderdag werd gedeeld, hielp Pacino zijn geliefde met het uitblazen van haar verjaardagskaarsjes. Het stel, dat in 2023 hun zoon Roman verwelkomde, toonde hun liefde voor elkaar terwijl ze poseerden voor foto’s met bekende gasten zoals Scout Willis en Julia Fox.

De feestelijke viering komt een maand nadat Noor het gezicht van hun zoon Roman voor het eerst openbaar maakte. Ondanks dat Noor de volledige fysieke voogdij over Roman heeft, delen zij en Pacino de juridische voogdij, met Pacino die $30.000 per maand aan kinderalimentatie betaalt en jaarlijks $15.000 bijdraagt aan een collegefonds.

Roman is Pacino’s vierde kind. Hij heeft ook een dochter, Julia, en een twee-eiige tweeling, Anton en Olivia, uit eerdere relaties. Hoewel Pacino nooit getrouwd is geweest, heeft hij belangrijke relaties gehad met verschillende bekende figuren.

Noor vertelde Vogue Arabia dat het ouderschap met Pacino “geweldiger” is dan ze ooit had kunnen bedenken. Ze beschrijft hun zoon Roman als het grootste geschenk van God en waarderen elke dag samen. Ze herinnerde zich ook hoe ze Pacino ontmoette en hoe hun vriendschap tijdens de COVID-pandemie uitgroeide tot een relatie.

error: Kopiëren mag niet!