Ushers X-account ‘gehackt’ na Diddy’s arrestatie: “Niemand gelooft dit”

Afgelopen weekend waren alle tweets op X van Usher plotseling verdwenen, inclusief zijn posts, media en reacties. Wat fans nog konden zien van Usher’s account zijn enkele hoogtepunten, maar twee daarvan leken afkomstig te zijn van hackers die berichten over cryptocurrency-oplichting plaatsten.

Fans vroegen zich vervolgens af waarom de R&B-zanger zijn berichten had verwijderd. “Niemand in Usher’s team heeft gezegd: Het verwijderen van 7.000 posts gaat er raar uitzien gezien de omstandigheden”, schrijft een gebruiker. “Wow. Blijkbaar heeft @Usher zijn hele Twitter/@X-geschiedenis verwijderd. Waarom zou iemand met zo’n hoge status . doen?”, voegt een ander toe. “Het feit dat Usher zijn hele Twitter-geschiedenis heeft gewist, zegt alles wat we moeten weten”, stelt een derde fan.

Op zondagavond reageerde Usher op zijn verwijderde tweets en beweerde dat hij was gehackt.”Account is gehackt en damn jullie geloofden bepaalde dingen meteen!”, schrijft hij op X met huilende emojis. Fans in de reacties geloofden de uitleg niet allemaal.

“Niemand gelooft dat, man. Je kunt beter een fijn eiland zonder uitleveringsverdrag zoeken en daar een tijdje blijven”, schrijft een gebruiker. Een ander merkt op: “Het is zo vreemd dat het gehackt is… maar in plaats van bizarre dingen te plaatsen, heeft de hacker gewoon je posts VERWIJDERD, terwijl Diddy net is gearresteerd… en alles met Justin Bieber. Zo raar dat we dit allemaal ‘geloofden’. Klopt dat, bro?”

Hoewel Usher niet beschuldigd is van enige misdaden, werden hij en Ne-Yo genoemd als getuigen in de rechtszaak van Dawn Richard tegen Diddy, waarin hij wordt aangeklaagd vanwege het geweld tegen Cassie. Usher woonde in de jaren ’90, toen hij ongeveer 14 of 15 jaar oud was, bij de rapper in New York om de muziekindustrie te leren kennen. In een interview uit 2004 met Rolling Stone vertelde de zanger dat er “altijd meisjes in de buurt waren” tijdens zijn tijd met Combs.

error: Kopiëren mag niet!