Voetbal Wedstrijden van 25 september 2024

### UEFA Europa League

In de UEFA Europa League werden verschillende spannende wedstrijden gespeeld. FK Bodø/Glimt behaalde een krappe overwinning met 3-2 tegen FC Porto. AZ versloeg IF Elfsborg eveneens met 3-2, terwijl Anderlecht met 2-1 zegevierde over Ferencváros. OGC Nice en Real Sociedad eindigden hun wedstrijd gelijkspel met 1-1, net als Manchester United en FC Twente (1-1). Slavia Praag versloeg Ludogorets met 2-0. Galatasaray won met 3-1 van PAOK Saloniki, terwijl FC Midtjylland en 1899 Hoffenheim een gelijkspel behaalden (1-1). Lazio domineerde tegen Dinamo Kiev met een 3-0 overwinning.

### TOTO KNVB-Beker

In Nederland vonden de wedstrijden in de TOTO KNVB-Beker plaats. Rijnvogels won overtuigend met 4-1 van Zwaluw VFC, terwijl AFC een 3-0 overwinning behaalde tegen GVVV. Winterswijk versloeg Gemert met 2-0, en Eemdijk won met 2-1 van UDI ’19. Kolping Boys versloeg Ajax Amateurs met 2-1, Barendrecht was superieur met 4-0 tegen TEC, HFC won met 3-1 van Poortugaal en Lisse behaalde een 2-1 overwinning tegen Juliana ’31.

### LaLiga

In LaLiga eindigde de wedstrijd tussen Girona en Rayo Vallecano in een 0-0 gelijkspel. Barcelona won met 1-0 van Getafe, wat hun positie in de competitie verder versterkte.

### League Cup

In de Engelse League Cup domineren Arsenal en Liverpool. Arsenal behaalde een indrukwekkende 5-1 overwinning tegen Bolton Wanderers, terwijl Liverpool eveneens met 5-1 won van West Ham United.

### Coppa Italia

In de Coppa Italia won Cesena met 1-0 van Pisa. Udinese versloeg Salernitana met 3-1 en de wedstrijd tussen Genoa en Sampdoria eindigde in een gelijkspel van 1-1 (na extra tijd).

### UEFA Women’s Champions League

In de UEFA Women’s Champions League waren er opmerkelijke wedstrijden. Slavia Praha en Galatasaray speelden een spannende wedstrijd die eindigde in 1-2 na verlenging, waardoor Galatasaray doorging. Wolfsburg was dominant met een 5-0 overwinning tegen Fiorentina. Vålerenga versloeg Anderlecht met 3-0, en Hammarby won tegen SL Benfica met 2-0.

error: Kopiëren mag niet!