Robert Vishnudatt bespreekt maatschappelijke gebeurtenissen in Suriname 

Robert Vishnudatt geeft zijn visie op de recente maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in Suriname tijdens een gesprek met Frans Pinas op Stanvaste Radio.in Nederland.

Vishnudatt, die de oprichter is van de bewustwordingsbeweging Leefbaar Suriname, benadrukte de noodzaak van nieuwe leiders en een nieuw politiek systeem zonder vriendjespolitiek en corruptie.

Vishnudatt stelde dat Suriname na bijna vijftig jaar onafhankelijkheid nog steeds in een staat van stagnatie verkeert en drong aan op een herstel- en hervormingsprogramma dat het land weer op de goede weg moet brengen. Hij benadrukte dat Leefbaar Suriname zich inzet voor een coalitie van gelijkgestemde politieke partijen om een solide middenblok te vormen.

Hij bekritiseerde de huidige politieke partijen voor het gebrek aan visie en benoemde de noodzaak van een dienstensector die de economische basis van Suriname kan versterken. Vishnudatt beschreef zijn strategische plannen om onder andere callcenters op te richten die diverse diensten aan de wereldmarkt kunnen aanbieden.

Daarnaast beklaagde Vishnudatt zich over de braindrain en gebrek aan waardering voor getalenteerde Surinamers. Hij stelde dat huidige leiders de waardering en financiële middelen die nodig zijn voor groei en ontwikkeling onvoldoende hebben erkend.

Tenslotte riep Vishnudatt alle nieuwe en kleine politieke partijen op om samen te komen en te strijden voor de verandering die Suriname nodig heeft. “Change must come and change will come,” was zijn afsluitende mantra, waarmee hij zijn vastberadenheid onderstreepte om Suriname naar een betere toekomst te leiden.

error: Kopiëren mag niet!